Ny blogg med soff!

Har nu en ny blogg med Soff, det här kommer bli bra känner jag. Hoppas vi ses där istället!
 
http://jorvikgalaxy.blogg.se/
 
 
 
Dock inte helt klar!
 
 
 

Ny outfit!

Köpte en ny hjälm för eventet igår och kom då på att göra en outfit av den. Det här blev då resultatet!
 
OBS inte redigerade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa klubben asså haha!

Hade event med Pink Bullets, det var olika stafetter, skit kul rent ut sagt! Det var väldigt annorlunda och kul. Tack broo för att du fixade, super kul!
 
 
 
 

Everything that..

 
 

Awesome kväll!

Igårkväll var det super awesome! Var med klubben hela kvällen. Först så var det event och då skulle man vara enfärgig och det var då tävling och den vann Broo, grattis! Sen så körde vi mördarleke typ 3 gånger vilket var jätte roligt! Sen var det championat. Efter championaten körde vi fyllehoppning och sardinburken som jag kallar det och de kallar det ''hitta'', det går ut på att en gömmer sig och alla andra ska hitta honom/henne och ge ledtrådar, den som hittar först får vara nästa omgång. 
 
Klubben är ju då Pink Bullets som jag joinade i lördags, verkligen en super klubb! Trivs redan, alla är jätte snälla, roliga och trevliga. Kommer nog stanna i den klubben ett bra tag!
 
 
 
 
Hann dock bara ta kort när vi körde sardinburken eller ''hitta''. Det var mer på eventet! 
Tack för igårkväll!
 
 
 
 
 
 

Haha, true story!

Andrea Friendforest gjorde den här, garvade ihjäl mig! Så sann haha!
Hoppning på Dreamy

Hoppade nyss Dreamy, gick super! Hon är säker på hinder och lyder varenda hjälp jag gör! Om jag får säga det själv så har jag gjort ett väldigt bra jobb de här 2 åren. Jag känner att hon verkligen litar på mig. Hon var livrädd för att hoppa förrut och ville springa ifrån men efter ett tag hoppa hon och då tyckte hon det var kul! Det gör så jag också tycker att det är roligt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Klaaart!

Designen och headern är klart! La till musik på bloggen.
 
Är det nya utséendet en hiss eller diss?
 
 
Den texten är med i en av låtarna på bloggen, den andra!
 
 
 

Ny header o design!

Ska fixa designen nu, är klar med headern! Lösenordskyddar inte denna gången.
 
 

Bloggfri dag!

Haft en bloggfridag idag, men kommer igång imorgon eftermiddag/kväll! Varit med klubben tänkt igenom saker och lyssnat på musik idag så, inget speciellt typ. Eller har haft hopplektion :D


♥So much joy and pain♥

 
 
 

Shiiiit!

Hittade en ''jätte'' läskig bugg igår som jag visade tove, allt blev dimmigt i typ 5 sek, sen så var det som om den gled iväg.
 
 
 
 

De nya håren!

Älskar de nya håren, iaf en av sorterna. Ska köpa på lördag tror jag, men vilken färg? Tyck till!
 
1.
 
 
 
 
2.
 
 
 
 
 
 
 

Vi är Steveee! :D

 
Rätt snygga ;) Ellerhur?  
 
Åh, vad jag har saknat dig♥
 
 
 

Autograf!

Det kom en gullig person fram till mig och frågade om hon kunde få min autograf när jag gjorde sysslor med Tove, åh vad glad man blir!
 
 
 
 

Impossible...

 
Igga att det blev now 2 ggr..
 
 
 

Åhåååå, dessa benlindor/benskydd

Åh, jag o tove köpte ett par benlindor som ser ut som benskydd igår, kommer seriöst bo i dem haha *-*
 
 
 
 
 
 
 

Det här med att vara ''känd''

Det är väldigt mycket prat om det här med att vara känd på sso.  Jo, jag tycker att både grupperna har rätt. Man är känd på ett spel men ändå inte. Men visst, har man en blogg med över 200 unika besökare på sin blogg, visst folk ser nog upp till den personen och betraktar den som känd, jag har dock ingen förebild på spelet utan går min egen väg. Men att man liksom blir: ''OMG DET ÄR (personen som de snackar om) OMG JAG ÄLSKAR DIG. Det är ju då lite överdrivet ellerhur? Man känner ju inte den personen på riktigt, tycker inte att man liksom kan säga så.
 
Men att vara känd på ett spel pga sin blogg är ju som att Nellie Berntsson är känd. Jag tycker inte att det kan kallas att bara vara igenkänd.. Men man behöver ju inte överdriva, tänk på att det är en person bakom skärmen som dig.
 
Argument från Cute Rainbows:
 
Ida Nightforest: Det är ett spel, man kan inte vara känd på ett spel. Man kan inte ha en spel idol, man vet inte vem som är bakom skärmen!
 
Angelica Starcamp: Jag tycker inte att de finns, klart man kan ha någon/några fans men man är ju inte direkt känd på det.
Dessutom är ett spel till för att vara roligt, inte för att vara känd och så
 
Emelie Friendlake: Det finns ingen känd på sso ;)
 
Jag tycker att de har rätt men ändå inte. För det finns ju samtidigt massa ''igenkända'' ellerhur? Det kan man ju inte säga imot.
 
Okej, det där var min åsikt!
 
 
Arkivbild
 
 

 

Bild på mig o brit!

En bild när jag o Brit var och fotade och flydde från en hehe :D
 
 
 
 

Mitt första guld på Fort Pinta championatet!

Har alltid varit sämst på det championatet och fått massa silver och brons där, men aldrig guld på fpc! Men nu 20.00 fick jag mitt efterlängtade guld i fpc! Så har fått guld i alla champ nu haha. (mobba inte, suger på fpc)
 
 
 
 
 
 

Snö!

Är taggad på snön på sso, inte irl.. Men iaf, snö på sso är super mysigt verkligen och jag är taggad på att göra julheader o så, fixa snö i designen och lite mys, åh vad jag längtar nu!
 
 
 

Am i wrong?

 
Farsdag idag! Ska äta på resturang med min familj, mormor o morfar och farmor och farfar! Uppdaterar sen ikväll när jag loggar in!
 
 
 

I'm back!

Nu är jag tillbaka med ny design o så ^^ Rätt nöjd :D Inlägg kommer.
 
 
Arkivbild
 
 
 

Bloggpaus.

Tar bloggpaus i ungefär en vecka,inga idéer eller tid, mycket skola och stall samt prov och test.
 
 

Det har krånglat!

Ni kanske undrar varför jag hade lösenordskyddat. Det var för jag ändrade stilmallen på klubb bloggen och då ändrades allt på den här bloggen och det går inte att ändra tillbaka. Så ni får leva med den här designen ett tag!
 
 

Älska klubben asså :D

Älskar redan min lilla ponnyklubb :D Alla är sjukt härliga o ja. Vi är inte så många men det var sjukt mysigt!
 
 
Först red vi till törneklipporna o badade,sjukt mysigt! Det var super kul. Sen så körde vi ponnyloppet,jag vann en gång och kom 2a en gång haha.
 
7
 
Sen så tog vi fram picknick o flummade!
 
 
Sen stack vi till discot och dansade,körde sanning eller konka och sånt. Efter det hade jag 2 st privatlektioner med Julle och Stellis,båda var super duktiga! De fick varsin privat pga att de är på olika nivåer.
 
Iallafall,en super kväll!
 
 
 
 
 
 

Water Bubbles!

Har skapat en PONNYklubb som heter Water bubbles! Vi kommer satsa mycket på alla olika grenar. Vi kommer ha något/några events i veckan och tävlingar ungefär varannan södag. Jag är sjukt taggad på hur den här klubben kommer att bli. Den startades då idag. 
 
 
 
 
 
 

Hej igen Vingården!

Åh,flyttat till vingården,känns så skönt. Lugnt ett tag innan alla börjar tröttna på sb och flytta tillbaka.
 
 

♥Not alone♥

 
 
 

Stellis!

Just nu är jag med Stella Pinkcake (coolt namn jao)! 
 
Vi har hoppat 3 meters murar med både hästar och utan hästar ehehehe. Kanske inte med karraktären men nästan...Men vi gjorde det med våra ponnys haha! Så har vi ridit lite och pratat om ''Jorvik poliser''. Vi är jorvik poliserna haha ;) Nejmen,hon är sjukt rolig och grym!
 
 
 
 
 
 

Åsiktsinlägg #ettstarstableföralla

Det var Hanna Skyforce som började med #ettstarstableföralla.  Men här är min egna åsikt:
 
Jag tycker att det är så lågt att kränka ner någon genom en dataskärm, om man har något att säga,säg det face 2 face eller säg inget alls! ALLT börjar med avundsjuka. Har ni sett hur mycket kränkningar det är i global tex? Det ska inte behöva finnas. När jag var nybörjare runt 2011-2012 så var det nästan inget sånt. Alla var snälla mot varandra och RESPEKTERA varandra. Det finns knappt något sånt nu längre. Folk går på varandra för minsta lilla och den andra mår bara dåligt över det. Förut hjälpte andra nybörjare med glädje om de bad om det och det var super bra! Men nu hjälper inte någon till med något. Det är sorligt.
 
Det här är ju dock inte riktat mot alla,en del kan ju vara jätte snälla. Men väldigt många (FÖR MÅNGA) kränker ner folk på det här hästspelet även andra webbplatser och det är lika dåligt på alla platser.
Vill ni verkligen ha ett sånt här spel,vill ni verkligen det? Jag tycker att alla ska tänka innan de säger något. ''Skulle jag vilja bli behandlad så?'' Svar NEJ. Det hade iallafall inte jag velat bli,tror inte någon annan vill det heller. Eller har jag fel? Varje dag är det minst 1 global bråk,jag ser det varje dag! Det börjar med att någon säger att den är ful (tex) och sen fortsätter bråket till att minst 10 personer är inblandade. Då tänker jag att den som började säga att hen var ful skulle inte ha sagt så. Då hade det aldrig börjat. Tänk vad enkelt det borde vara om alla behandlade de andra som dem själv vill bli behandlade. Därför tycker jag att ni som har instagram,blogg,facebook eller vad som helst kan skriva om just det här så folk får förståelse för det här. Hashtaga gärna #ettstarstableföralla. Det finns absolut ingen anledning för någon mobbning. 
 
Tänk hur bra starstable hade varit utan all den här mobbningen/kränkningarna. Om ALLA behandla sina vänner/medspelare som de själva vill bli behandlade. Tänk vilket lyckat spel vi hade haft! Nu säger jag inte att starstable är dåligt,men det kunde vara mycket bättre utan all mobbning. Eller vad tycker ni om det här?