A little bit scary..

 
Redigerade mig själv lite hehe ;)
 
Innan:
 
 
Efter:
 
 
Bara för att det är halloween! 
 
 
 
 

Mer om min starthäst!

Jag brukar vara rätt kortfattad när jag berättar om mina hästar men nu kommer det ett rätt långt inlägg om bara Dreamy dock.


Dreambeauty var min första häst som jag fick som ''läger'' häst när jag kom till Jorvik. Det var Justin som gav mig henne,och jag är fortfarande väldigt nöjd över att det var precis hon. Jag köpte henne senare också.
Hon är ett sto på 8 år som är 1.55 cm i mankhöjd som är super duktig i dressyren. Hon älskar att hoppa också,men jag satsar mer på dressyren med henne. När hon kom till mig var hon en riktig problemhäst,men idag är hon verkligen världens snällaste! Innan hon kom till mig så var hon misshandlad och Justin varnade mig. Hon bockade,stegrade och kunde bara få för sig att skena iväg när man red henne och i stallet och hagen så attackerade,bet och sparkade hon folk hela tiden. Men hon litar på mig rätt mycket så hon har slutat med det och lugnat ner sig. Jag har varit med Dreambeauty (Dreamy) i snart 2 hela år,oj vilken utveckling! Jag har också blivit en bättre ryttare. Hon har varit halt en gång och det var ett år sedan. Vi har tävlat i både hoppning och dressyr,men mest dressyr vilket hon är bäst i. 
 
Vi har varit med om jätte mycket och jag ångrar inte en sekund med henne! Visst hon har kastat av mig flera gånger,men på det sättet har jag hittat hennes så kallade ''knappar''.
 
Jag kan berätta mer utvecklat hur hon hade det innan hon kom till mig. Hon blev slagen så fort hon teg efter något eller för minsta lilla,hon var inriden på ett väldigt konstigt sätt,de satt upp på henne och galoppera iväg och hon förstod inget så hon bocka av honom och efter det så fick hon knappt någon mat eller vatten,det är ett mirakel att hon klarade sig. Ägaren och Dreamy bodde i Dews farm vilket var ett väldigt dåligt stall,ingen mer häst var där en Dreamy,för ingen annan vågade ha sin häst där. Det var ju helt sönder och taket skulle kunna åka av vilken sekund som helst och hela stallet var det spindelväv i och boxarna var jätte små,spiltorna med. Men ägaren ställde upp Dreamy där iaf,han såg henne som en robot istället för en livs levande varelse som har egen vilja. Men en dag så cyklade Justin runt lite och såg stallet,han trodde ingen häst skulle vara där inne för att det hade varit riktigt farligt. Men han gick in där iallafall och möttes av ett gnällande och såg en mager,oskött häst som låg ner på det kalla golvet som höll på och dö. Han ringde veterinären genast och det var ett mirakel att hon klarade sig. Han polisanmälde händelsen och tog med Dreamy hem utan ägarens tillåtelse. Jag testade rätt nyss att rida förbi Dews farm och Dreamy blev helt galen! Hon var hur rädd som helst och satte full galopp från stallet. Det märks att hon kommer ihåg händelsen nu också. Sånt släpper inte deras huvuden så lätt.
 
E: Thunder Catch
 
U: Blackbelle
 
Ras: Jorvikiskt varmblod
Ålder: 8 år
Från: Dews farm
Bor nu: Jorvikstallet
Mankhöjd: 1.55
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween!

Idag är det då halloween. Ikväll ska jag och Brit ut på bus eller godis! Vi får se hur mycket bus vi får göra då haha ;) Men iallafall,vad ska ni göra idag? Något speciellt som att gå ut på bus eller godis (trick or treat) tex.
Förrutom att gå ut med Brit firar jag inte halloween så mycket.
 
 
 
 

Vilken outfit?

Är snyggast? Kommentera gärna!
 
 
 
 

Stronger

 
 
 

Visste ni att?..

Man kan sitta ner på parkbänken? Det visste inte jag haha.
 
 
 
 

Regnig dag!

Idag blir det nog regn rätt stor del av dagen. När jag kom ut imorses så bara öste det ner,ska iaf rida alla hästar idag. Men det blir transport till ridhuset för 2 av de. De andra får jag rida ut när det
blir bättre väder, om det nu blir det...
 
 
 
 
 
 

SUPER kväll!

Hela kvällen har tillbringats med Sofia Lightland,vi har gjort hur mycket som helst haha!
 
Iaf,vi började med att grupptävla,failade 3/4 lopp alltså förlorade 3/4 tävlingar då jag vann den sista. Stenar förstörde mitt liv!
 
 
 
Sen så kom vi på att vi skulle breva radoma personer som vi bara såg liksom,så ett brev såg ut såhär: Hej knut,hur mår du idag? eller kanske att någon älskar spenat? Vi satt o asgarva åt det då alla tyckte vi var jobbiga och konstiga. Jag skrev även till en att hon skulle gifta sig med Stein. På bilden brevar vi från vårat gömställe hehe
 
 
 
Sen så skulle vi stalka en tjej och det slutade med att vi beställde pizza av henne,jag skulle bara ha bröd och Soff skulle inte ha något bröd utan bara allt annat haha!
 
 
 
Sen så skulle Soff visa hur man ställde hästarna ovanför porten och det tog 20 min för mig att komma upp,lyckat! Soff satt o asgarvade hahahaha. Sen så satt hon av för att visa och kom inte upp på sin häst igen så hon fick börja om!
 
Men vi klarade det! 
 
 
Sen skulle vi upp på hustak och det slutade med att vi kom in bakom ett hus och inte kom ut,eller..jag gjorde inte det....Sen så försökte vi och lyckades bugga oss in i rätt mycket hus och murar
 
 
Sen så blev jag brb i 10 min för jag duschade och innan det så var vi i en trappa eheh
 
 
Sen nu när stjärnorna kom så red vi till en super mysig grillplats och pratade och lite sånt.
 
 
En super rolig kväll,en av de roligaste som jag har varit med om på sso,gud så mycket vi har skrattat!
 
Besök hennes blogg förresten! http://lightland.blogg.se/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terräng träningen

Gick super! Silver var jätte duktig.
Vi gjorde 2 stycken ''övningar'' och 1 träningstävling!
Första övnigen var studs mellan 2 låga murar,första gången gick väl sådär,vi hoppade för tidigt,men den andra gången då vi hoppade i par flöt det på jätte bra!
 
 
Sen så red vi till cirkusen och red runt på en stor volt i trav,Silver kändes avslappnad och jätte lugn.
 
 
Sen så körde vi en övning som Maria kallade ''hoppa och ducka'' Det handlade om att vi skulle hoppa över varannan flagga och ducka varannan. Det flöt också på väldigt bra!
 
 
 
 
Sen så red vi tillbaka till övergivna bondgården då Maria hade gjort en bana som skulle vara en träningstävling. Det gick jätte bra,vann den tom. Silver hoppade över hindrerna och sprang på som om han aldrig hade gjort något annat! 
 
 
 
Super nöjd med lektionen,den var jätte rolig också!
 
 
 
 

Terränglektion med wr!

Rätt taggad,tog med Silver eftersom det är min terränghäst. Har inte tränat honom i det på länge.
 
 
 
 
 
 

Börjar blogga här igen!

Ville blogga själv igen,så here we go! Fortsätter med starstablegill då den här bloggen var rätt lyckad,så får vi se hur många besökare vi får tillbaka! 
 
Britney Moonwood har hjälpt mig med hela designen,tack så JÄTTE mycket! Du är bäst.